Næstved bryghus, kvalitetsøl, håndbrygget i Danmark

0,50 L.

Pris:

1 stk. 40.- + pant

3 stk. 100.- + pant

1 ks. med 12 stk. 400.- + pant (Skal forudbestilles)

Kan ikke sendes, skal afhentes i butikken.

 • KAFF- Kaff Porter, 7,5 %

  Kaff Porter er en dejlig blid porter, brygget på ristede malte, havre og mørk farin. Den er tilsat mørke, malede kenyanske kaffe bønner, som giver en blød smag med toner af kaffe. Som modspil til de ristede malte og kaffe er den tilsat New Zealandske humle Nelson Sauvin. Serveres afkølet og er rigtig god sammen med krydrede retter, vildt og gammeldags simremad.

  Vare nr: 004G

 • DARK - Dark, 6,7 %

  Dark er en mørk og fyldig øl. Brygget på forskellige ristede malte, såsom karamel- og aroma- og farvemalte. Smagen er lidt hen ad det brændte og lige en anelse chokolade. For at give den fyldige maltkarakter modspil, er en amerikansk humle type (har duft af citrus og blomster). God sammen med simremad og chokolade.

  Vare nr: 005G

 • BRUN - Brown Ale, 5,5 %

  Brown Ale er et godt håndværk. Brygget på Marris Otter malt og ristede malte, hvilket giver en god malt karakter. Den er let humlet med East Kent Goldings. Vores Brown Ale er en god gedigen overgæret øl, som skal nydes i godt selskab. Bør nydes ved 8-10 grader. Passer til næsten alle lejligheder.

  Vare nr: 006G

 • Havn - Klassisk Havnebajer, 5,5 %

  Klassisk Havnebajer er en mahognifarvet, undergæret øl. Udelukkende brygget på pilsnermalt og ristede malte, som giver en god fylde og maltkarakter. Tysk aromahumle fuldender med en god duft og en afbalanceret bitterhed. En luksus "classic" man kan nyde i en stille stund.

  Vare nr: 001G

 • Luther mørk, 6,5 %

  En mørk, belgisk klassisk Trappist Dubbel.
  Brygget efter original opskrift fra Middelalderen. Flot rødbrun farve og en kompleks aroma. Smagen er fyldig og vedvarende.

  Vare nr: 002G

 • I.P.A - India Pale Ale, 6,0 %

  Inspirationen til denne IPA kommer fra det vestlige USA. Farven er lys gylden og aromaen er udpræget, næsten blomsteragtig med lidt citrus.
  Smagen er meget frisk med en bitter humlesmag. En perfekt tørstslukker. En naturlig del af det danske frokostbord.

  Vare nr: 003G

 • SORT - Sortebrødre, 7,3 %

  Sortebrødre er inspireret af de belgiske øl, der har været lavet i århundreder på klostrene. Den særlige smag skyldes, at der er brugt 3 forskellige malte: Pilsner, Marris Otter og Karamel. Humlen er traditionel tysk, men med en smule mosaic-humle. Denne første øl i munkeserien er en hyldest til Sortebrødre munkene, som bar sort kappe og hætte.

  Vare nr: 007G

 • SLAT - Slattenpatten, 6,0 %

  Slattenpatten er en nærende, smagfuld øl, smækfyldt med livslyst, nøjagtig som det må formodes behovet kunne være, når Slattenpatten eller Gøjemor, tog flugten ud over markerne. Brygget på vand, hvede og pilsnermalt, Tettnang humle og tilsat ingefær og gær. En øl, der er perfekt til mad. Nyd den afkølet og af store glas.

  Vare nr: 008G

 • SUSÅ - Åmandens bryg, 3,1 %

  SUSÅ sommer-bryg passer perfekt til forårs- eller sommer- dag, hvor tørsten skal slukkes- eller efter en god og hyggelig dag i "marken" eller haven. Den holder kun 3,1 % så du kan roligt tømme flasken. Selvfølgelig passer den også godt som ledsager til det danske frokostbord. Den friske, næsten blomsteragtige duft og smag skyldes amerikanske aromahumle Mosaic.

  Vare nr: 009G

 • ELLA - Lady Ella, 7,9 %

  Lady Ella. Vi er tit blevet spurgt om hvorfor vi ikke laver en rigtig "tøseøl". Her er den. Lady Ella er en mild og alligevel stærk ølmed hele 7,9 %. det smager man ikke, da det harmoniske forhold mellem sødme fra malten og bitter fra humlen er perfekt afstemt. Bør nydes afkølet og sammen med en, man holder rigtig meget af.

  Vare nr: 010G

 • FEST - Festøl, 7,1 %

  FEST ØL fra Næstved Bryghus. Øllet er brygget på pilsner og hvedemalt. Der er benyttet ægte champagnegær. Bitterheden i øllet kommer fra en fin tysk aromahumle: Tettnang. Skummet er hvidt og tæt, farven er meget lys. Smagen er på en gang sød og syrlig, og kan være vinøs. På trods af at alkoholprocenten er 7,1 er den let drikkelig. Nydes afkølet både som velkomst eller til det klassiske frokostbord.

  Vare nr: 011G

 • COPP - Copper Ale, 5,5 %

  Copper Ale er en overgæret pale ale type. Øllets farve går fra ravgylden til kobberfarve med et fyldigt skum. Brygget på pale ale malt, munchermalt og en smule karamelmalt. En let frisk øl med god humle aroma, som giver en god mundfylde. Eftersmagen er let til behagelig bitter. Øllet er ufiltreret , så der kan være bundfald. En rigtig sommer- øl, som man kan nyde efter behag - hele året. Nydes afkølet lige fra køleskabet.

  Vare nr: 012G